JASPER KWAKKELSTEIN

Coach, ondernemer, vader, kok.

“Ik wil de wereld een stukje mooier maken”

Als kind wilde ik graag architect worden. Ik houd van schoonheid en wilde de wereld een beetje mooier maken. Toen de open dag van de opleiding me tegenviel heb ik uiteindelijk gekozen voor TU werktuigbouwkunde. Al tijdens mijn studietijd ontdekte ik dat techniek niet mijn passie heeft. Ik wil graag met en voor mensen werken. Toch heb ik mijn bul gehaald en heb mezelf daarmee bewezen dat ik een complexe studie succesvol kan afronden. Toch heb ik nooit getwijfeld over mijn toekomst. Mensen zouden mijn vak worden en niet techniek.

Na mijn studie ben ik dan ook aan de slag gegaan in de HR-dienstverlening als consultant, accountmanager, commercieel directeur en ondernemer. Ik kwam in aanraking met het mens-vak en dat heeft me nooit meer losgelaten. Mijn passie om de wereld een bétje mooier te maken heb ik vorm gegeven door met getalenteerde HR-professionals op het gebied van werving & selectie, test-psychologie, assessment & coaching, opleiding, performance management en leiderschapsontwikkeling, mooie dingen te doen voor klanten.

 

Thema’s:
Performance-coaching

Doelgroepen:
Sales-professionals
Managers
Ondernemers

Contact:
E-mail
Facebook
LinkedIN
Twitter

Het coachen van professionals en salesmensen om, in samenwerking met de klant, hoge kwaliteit te leveren, blijkt op mijn lijf geschreven te zijn. Het zoeken naar kwaliteit en schoonheid, in zowel mensen als in diensten, is daarbij de leidraad gebleven. Commercie en coaching (als coach en als manager) zijn daarbij mijn vak geworden. Binnen BLINK doe ik de twee dingen die me het beste af gaan. Ik onderhoud contact met klanten en draag er aan bij dat onze diensten optimaal zijn toegesneden op hun wensen wat betreft resultaat en kwaliteit. Daarnaast ben ik verbonden als coach van sales-professionals, managers en ondernemers en ondersteun hen om hun persoonlijke talenten te ontwikkelen om zo optimale kwaliteit te leveren aan hun klanten. Eruit halen wat er in zit en de wereld een stukje mooier maken.
BLINK Positieve Psychologie