HomeOver BLINK › Onze coaches

Onze coaches

De achtergrond, ervaring en persoonlijkheid van de coaches van BLINK is zeer divers. Toch zijn er een aantal zaken die ons verbinden.
Coaches die het vak verstaan 
Een goede coach vinden is een uitdaging. Nederland kent 40.000 coaches. BLINK werkt enkel met zeer ervaren coaches. Coachen is namelijk een vak. Een vak dat helaas niet iedereen die zich coach noemt beheerst. De coaches van BLINK zijn ervaren, goed opgeleid en getraind in de positieve psychologie.

Coaches met ervaring met de vraag en de doelgroep
Een goede coach is niet genoeg. Wij hebben ons laten inspireren door het gildesysteem uit de middeleeuwen. Mensen leerden hun vak van een meester. Niet altijd een goede coach maar wel zeer ervaren in zijn vak. Ook wij maken gebruik van de brede ervaring van onze coaches. Al onze coaches hebben ruime ervaring binnen diverse organisaties. Elk traject kiezen wij de coach die het beste past. Dat betekent dat wij altijd een coach inzetten die ervaring heeft met je coachvraag, je professie of je werkveld. Zo kunnen wij onze ruime ervaring met coaching combineren met oprecht begrip voor je situatie. Een krachtig middel om je werkelijk een stap verder te helpen.

Coaches met passie voor de positieve psychologie
Waar de klinische psychologie zich richt op psychische ziektes en klachten, om zo mensen ‘beter’ te maken, richt de positieve psychologie zich op het benutten van de talenten, mogelijkheden en waarden van mensen om ze zo te ondersteunen gelukkiger te zijn. Al onze coaches hebben zich aan BLINK verbonden vanuit een oprechte behoefte om bij te dragen aan het geluk, werkplezier en welbevinden van werkende mensen.

‘Practice what we preach’
Je kunt mensen niet verder brengen dan je zelf bent. Daar zijn wij heilig van overtuigd. Dat betekent dat ook wij ons persoonlijk blijven ontwikkelen en zo nu en dan gebruik maken van een coach. Alle oefeningen, instrumenten en interventies die wij gebruiken in onze coachtrajecten hebben wij ook zelf ondergaan.
BLINK Positieve Psychologie