HomeEnergiecoaching › Energietrajecten

Energietrajecten

Intake
Elk coaching-traject van BLINK begint met een kosteloze intake waarbij jouw vraag wordt besproken. Op basis van deze intake wordt er een keuze gemaakt voor een aanpak, type traject en de coach. Vervolgens kent het traject een aantal vaste elementen:

Startgesprek
Als er eenmaal een keuze is gemaakt voor de coach en het type traject vindt het startgesprek plaats. Optioneel is bij dit gesprek je leidinggevende ook aanwezig. In dit gesprek wordt het coachdoel vastgesteld en gesproken over de aanpak.

Voormeting
Elk energietraject start met een engagementscan van Triple I. Deze scan is gebaseerd op het JDR-mo- del en geeft zowel inzicht in je stressniveau en de onderliggende stressoren als je energieniveau en de onderliggende energiebronnen.

Coaching-sessies
Op basis van de intake stellen wij vast hoeveel coaching-sessies wij nodig denken te hebben. Over het algemeen zijn dit er 3, 5 of 10. Wij spreken dan van een kort, standaard of intensief traject. Deze sessies kunnen plaatsvinden online, in een persoonlijk gesprek of in een groep (mits er plaats is in jouw woonplaats). Of een combinatie hiervan. Dit is afhankelijk van je vraag, je behoefte en je portemonnee (of die van je werkgever). Wij bieden ook de mogelijkheid om een PIT-traject te doen. Dit traject is speciaal ontworpen voor mensen met een burnout en combineert onze (mentale) aanpak in een groep ‘lotgenoten’ met een fysiek herstelprogramma op een sportschool in jouw buurt.

24/7 online support
Of je nu gebruik maakt van online coaching, in een groep werkt of voor persoonlijke gesprekken kiest, jouw coach is altijd beschikbaar voor online support per chat, e-mail of webcam. Als jij een vraag hebt of ergens tegenaan loopt kun je contact zoeken met je coach. Je zult altijd binnen 24 uur reactie krijgen.

Nameting
BLINK wil resultaat bereiken. Om te meten of dit ook daadwerkelijk gebeurd is, doen wij aan het eind van elk traject een tweede meting. We kijken of jouw stressniveau daadwerkelijk gedaald is en of jouw energieniveau gestegen is.

Eindgesprek
In het eindgesprek worden de resultaten van de 1-meting besproken en het traject geëvalueerd en afgesloten. Optioneel is ook bij dit gesprek je leidinggevende aanwezig.
BLINK Positieve Psychologie