HomeLoopbaancoaching › Loopbaantrajecten

Loopbaantrajecten

Elk coaching-traject van BLINK begint met een kosteloze intake waarbij jouw vraag wordt besproken. Op basis van deze intake wordt er een keuze gemaakt voor een aanpak, type traject en de coach. Vervolgens kent het traject een aantal vaste elementen:
Startgesprek
Als er eenmaal een keuze is gemaakt voor de coach en het type traject vindt het startgesprek plaats. In dit gesprek wordt het coachdoel vastgesteld en gesproken over de aanpak.

Voormeting
Elk loopbaantraject start met een careerscan van PiCompany. Deze scan geeft inzicht in jouw talenten, competenties en loopbaanwaarden.

Coaching-sessies
Op basis van de intake stellen wij vast hoeveel coaching-sessies wij nodig denken te hebben. Over het algemeen zijn dit 3 of 5 sessies. Aanvullend kun je ook kiezen voor hulp bij het vinden van een nieuwe baan. We werken samen met een executive search bureau dat jou in aanraking kan brengen met werkgevers. Wij spreken dan van een kort, standaard of intensief traject. De coaching-sessies kunnen online, in een persoonlijk gesprek of in een groep plaatsvinden (mits er plaats is in jouw woonplaats). Of een combinatie hiervan. Dit is afhankelijk van je vraag, je behoefte en je portemonnee (of die van je werkgever).

24/7 online support
Of je nu gebruik maakt van online coaching, in een groep werkt of voor persoonlijke gesprekken kiest, jouw coach is altijd beschikbaar voor online support per chat, e-mail of webcam. Als jij een vraag hebt of ergens tegenaan loopt kun je contact zoeken met je coach. Je zult altijd binnen 24 uur reactie krijgen. Eindgesprek In het eindgesprek worden de resultaten van het traject geëvalueerd.
BLINK Positieve Psychologie