HomePerformancecoaching › Performancetrajecten

Performancetrajecten

Elk coaching-traject van BLINK begint met een kosteloze intake waarbij jouw vraag wordt besproken. Op basis van deze intake wordt er een keuze gemaakt voor een aanpak, type traject en coach. Vervolgens kent het traject een aantal vaste elementen:

Startgesprek
Als er eenmaal een keuze is gemaakt voor de coach en het type traject vindt het startgesprek plaats. Optioneel is bij dit gesprek je leidinggevende aanwezig. In dit gesprek wordt het coachdoel vastgesteld en gesproken over de aanpak.

Voormeting
Elk performance-traject start met de afname van de Workplace Big 5 en Reflector 360 van PiCompany. Deze scans geven inzicht in het huidige niveau van jouw competenties en de ontwikkelbaarheid hiervan.

Coaching-sessies
Op basis van de intake stellen wij vast hoeveel coaching-sessies wij nodig denken te hebben. Over het algemeen zijn dit er 3, 4 of 6. Wij spreken dan van een kort, standaard of intensief traject. Deze sessies kunnen plaatsvinden online, in een persoonlijk gesprek of in een groep (mits er plaats is in jouw woonplaats). Of een combinatie hiervan. Dit is afhankelijk van je vraag, je behoefte en je portemonnee (of die van je werkgever).

24/7 online support
Of je nu gebruik maakt van online coaching, in een groep werkt of voor persoonlijke gesprekken kiest, jouw coach is altijd beschikbaar voor online support per chat, e-mail of webcam. Als jij een vraag hebt of ergens tegenaan loopt kun je contact zoeken met je coach. Je zult altijd binnen 24 uur reactie krijgen.

Nameting
BLINK wil resultaat bereiken. Om te meten of dit ook daadwerkelijk gebeurd is, doen wij aan het eind van elk traject een tweede meting met de Reflector 360. We meten of jouw competenties ook daadwerkelijk verbeterd zijn.

Eindgesprek
In het eindgesprek worden de resultaten van de nameting besproken en het traject geëvalueerd en afgesloten. Optioneel is ook bij dit gesprek je leidinggevende aanwezig.

BLINK Positieve Psychologie