BLINK & Indoor Action bieden burnoutprogramma in Arnhem

Het fysieke herstel en het mentale herstel bij burnout en stress worden vaak door verschillende partijen begeleid. Als er al gericht aan beide wordt gewerkt. BLINK en Indoor Action, een grote sportclub in Arnhem, zijn daarom een partnership aangegaan.

In deze unieke samenwerking combineren wij een fysieke en mentale aanpak om stress te voorkomen of te herstellen van burnout. Alles op dezelfde plek vanuit dezelfde positieve visie op vitaliteit. Door te investeren in energie en kracht, zowel fysiek als mentaal, zullen stress-klachten afnemen.

De fysieke effecten van dit programma worden gemeten door Henk Kraaijenhof, ex-topsportcoach en gespecialiseerd in de fysieke effecten van stress en burnout.

De mentale effecten van dit programma worden gemeten met een instrument van Wilmar Schaufeli, hoogleraar psychologie en gespecialiseerd in de mentale oorzaken en effecten van burnout. Dit najaar start er in Arnhem een pilot. Vanaf 2014 bieden we landelijke programma's aan met onze integrale aanpak.

We houden je op de hoogte van data en locaties! heb je nu al interesse? Neem contact met ons op via info@blinkpp.nl.

BLINK Positieve Psychologie