LUUK IMBERG

Coach, ondernemer, papa, fotomodel.

“Ik wil mensen ondersteunen gelukkiger en krachtiger te worden”

Van jongs af aan heb ik de behoefte gehad om mensen te ondersteunen om gelukkiger en krachtiger te  worden. Daar haal ik energie uit, dat is mijn passie. Ik heb daarom als missie om andere mensen te inspireren en te ondersteunen in het optimaliseren van hun geluk en hun kracht. Voor zichzelf, maar ook omdat ik hoop dat dat een positieve invloed zal hebben op hun (werk)omgeving. Het is mijn droom om heel Nederland gezonder en gelukkiger te zien leven.

Ik volg geen hypes, maar ik ben goed op de hoogte van de beste wetenschappelijke informatie op het gebied van voeding, beweging, ontspanning en geluk (vanuit de positieve psychologie). Ik heb een master in Bewegingswetenschappen, diploma’s in Vitaliteitscoaching en Evidence Based Coachen en momenteel studeer ik Psychologie aan de Open Universiteit.
 

Thema’s:
Energie-coaching

Doelgroepen:
Professionals

Contact:
E-mail
Facebook
LinkedIN
Twitter

Deze achtergrond heeft mij geholpen om in mijn coaching zowel concreet als resultaat gericht, zowel empathisch als integer te werk te gaan.

Ik maak met name gebruik van de inzichten en technieken uit de Oplossingsgerichte Psychologie, Mindfulness, Motiverende Gespreksvoering, ACT en de Positieve Psychologie. Alweer 5 jaar begeleid ik hiermee mensen op het gebied van leefstijl en persoonlijke kracht en geluk om gezonder te leven en meer uit hun leven te halen.

BLINK Positieve Psychologie