PHILIPPINE VRIESEN

Psycholoog, trainer, ondernemer, moeder.

“Mensen weer positief leren kijken naar zichzelf doet wonderen”

“Bedankt voor de peptalk”, kreeg ik vaak te horen als ik met iemand uit mijn omgeving praatte die niet lekker in zijn vel zat. Iemand in korte tijd een goed gevoel geven, gaf mij ook weer energie. Toen ik ging kijken op de universiteit bij een college van psychologie was ik verkocht. Ik wilde mij bezig houden met mensen en hun gedrag en gedachten. De combinatie met het bedrijfsleven vond ik in de richting Arbeids- en Organisatiepsychologie. Als organisatieadviseur kwam ik in vele bedrijfskeukens en leerde de werknemers en hun frustraties kennen. Na vele gesprekken met werknemers die niet op hun plek zaten of een ontwikkelingstraject waren gestart, ontdekte ik dat er vaak veel meer dan alleen werk meespeelt waardoor goed functioneren wordt belemmerd.

Een nieuwe interesse voor de psyche van de werknemer ontstond. Hoe denken mensen en hoe krijg ik ze in korte tijd weer energie- ker en met meer plezier aan het werk?
 

Thema’s:
Rationeel emotieve therapie
Performance-coaching

Doelgroepen:
Professionals
Managers
Ondernemers

Contact:
E-mail
Facebook
LinkedIN
Twitter

Waarom ervaart de ene persoon wel stress en de ander niet? Na een opleiding tot Rationeel Emotieve Therapeut heb ik mijn antwoorden gevonden. Het is niet de gebeurtenis die de problemen veroorzaakt maar hoe wij denken over deze gebeurtenis. Ik herkende direct het verband tussen veel burnout-klachten en stressklachten en de manier van denken van veel medewerkers. Mijn missie is dan ook geworden om iedereen in te laten zien dat het zover als een burnout niet hoeft te komen als er maar op tijd wordt ingegrepen. Middels coaching of een training is er een praktische, resultaatgerichte oplossing voor een positiever gevoel over jezelf.

BLINK positieve psychologie is voor mij een goede partner om het bedrijfsleven bewust te maken van de mogelijkheden om werknemers meer in hun kracht te laten werken.
BLINK Positieve Psychologie