SUZANNE MOONE

Coach, trainer, ondernemer, eeuwige student

“Mensen leren het beste uit zichzelf te halen, juist ook op de moeilijke momenten”
Ondanks dat ik een leuke en interessante baan als product manager bij een jong dynamisch telecom bedrijf had, knaagde er toch iets. Terwijl anderen de juiste vakbladen lazen, pakte ik toch liever een psychologie blad. Maar het ging niet slecht dus om zomaar alles op te geven... Voor mij was een verhuizing naar Singapore het omslagpunt. Daar kwam ik tot het besef dat ik mij niet langer moest laten leiden door wat ik dacht dat belangrijk zou zijn, of hoe ik zou overkomen, maar dat ik moest gaan voor wat mij echt motiveert. Dit was het moment waarop ik mijn studie psychologie weer oppakte en mijn coachingspraktijk, gericht op persoonlijke effectiviteit en performance coaching startte. Ik werk sindsdien met veel plezier en passie als coach en heb dit de afgelopen jaren gedaan in Singapore, Seoul, Dubai en Nederland.

Echt voor iets willen gaan, vergt moed, zelf inzicht en hard werken. Vaak durven we de stap niet te nemen en blijven we suboptimaal doorgaan in ons oude patroon.
 

Thema’s:
Performance-coaching
ACT

Doelgroepen:
Professionals
Managers
Ondernemers

Contact:
E-mail
Facebook
LinkedIN
Twitter

Daarbij staat ‘het beste uit jezelf halen’ niet altijd synoniem voor een ‘goed gevoel’. Soms betekent écht voor iets gaan dat je drempels over moet die je niet durft te nemen of patronen moet opgeven die veilig voelen. In mijn coachingsaanpak staat het vergroten van je psychologische fl exibiliteit centraal. Leren hoe je het beste uit jezelf kan halen op de momenten dat het goed gaat en juist ook op de momenten die moeilijk zijn. Leven zoals je eigenlijk zou willen! Ik heb mijn coachingsopleiding gevolgd aan het internationaal gerenommeerde coachingsinstituut  CoachU (CUG), daarnaast ben ik NLP Master practitioner, ACT Trainer en ICF Internationaal gecertifi ceerd coach (ACC). De wetenschappelijke gefundeerde inzichten vanuit de positieve psychologie en de Acceptance en Commitment Therapie vormen de basis voor mijn aanpak.
BLINK Positieve Psychologie